Over mij

Hey, laten we even kennismaken?

Mijn naam is Toby De Prins

Eigenaar van De Prins Design, gevestigd te Borsbeek. Mijn bedrijf is een eenmanszaak gespecialiseerd in het bouwen van websites, webshops en webapplicaties. Niet alleen het bouwen maar ook het onderhoud en support kan je uitbesteden aan De Prins Design. Daarmee realiseer ik professionele en veilige websites voor ondernemers en particulieren.

Naast websites en alles dat daar rond hangt, kan je ook bij mij terecht voor grafische ontwerpen en drukwerken. Maar ook voor fotografie en videobewerking.

Ik ben in de zomer van 2017 begonnen met het bedrijfsmatig bouwen van websites en het ontwerpen van allerlei soorten huisstijluitingen en drukwerken. Oorspronkelijk met een vriend van mij, inmiddels alleen door omstandigheden.

Ondertussen heb ik een toch al een aardig netwerk aan klanten opgebouwd voor wie ik uiteenlopende projecten afwerk.

Inschatten wat de opdrachtgever nodig heeft en meedenken vind ik het leukste aan mijn job. Ik ben pas tevreden wanneer de opdrachtgever dit ook is!

Wil je een keer kennismaken en samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

gestructureerd én duidelijk

Mijn werkwijze

Ik hou van duidelijkheid. Van het begin tot het einde van een project betrek ik jou, als opdrachtgever, bij iedere stap.
Voordat ik start met een project maken we uitgebreid kennis en stuur ik jou een vrijblijvende offerte. Zo weet zowel ik als jij precies waar we aan toe zijn.

Kennismaken

Bij een kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid jouw wensen en eisen. Daarnaast zal ik een aantal vragen stellen en denk ik graag met je mee.

Offerte

Na onze kennismaking kan ik aan de slag. Om te beginnen met een passende én vrijblijvende offerte. De offerte ontvang je zo snel mogelijk na onze kennismaking.

Ontwerpen

In de ontwerpfase maak ik een functioneel- en waar nodig een technische ontwerp. In het designproces zitten ook een aantal contactmomenten waar jij jouw feedback kan geven op het ontwerp.

Ontwikkeling

Tijdens de ontwikkeling/bouw van jouw project houd ik jou uitgebreid op de hoogte van de voortgang. Feedback op jouw project is ook in deze fase nog mogelijk.

Aflevering

Op het moment dat jouw project helemaal naar wens is vindt de oplevering plaats. Eventueel ook te combineren met uitleg over de website en hoe je deze zelf kunt beheren.

Onderhouden

Met het onderhoudspakket van De Prins Design kan jij het onderhoud uit handen geven en zorg ik dat jouw website of webshop ook op de lange termijn goed blijft draaien. Beveiliging, updates, back-ups, noem maar op.

Vrijblijvend contact opnemen?